X
تبلیغات
دایره المعارف آشپزی - خوراک بامیه

خوراک بامیه ترکیه

 

مواد لازم:

  • بامیه ۴۰۰ گرم
  • فلفل دلمه ای قرمز ۲ عدد
  • پیاز ریز ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • فلفل سبز تند ۱ عدد
  • روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری
  • ادویه کاری و نمک به میزان دلخواه 

 

طرز تهیه:

  • ابتدا دو فلفل دلمه ای قرمز را حدود ۵ دقیقه روی حرارت ملایم چرخانده و کباب کنید.
  • سپس فلفل ها را در کاسه ای قرار داده و با بشقاب یا کاسه ای حدود ۵ دقیقه روی آن را بپوشانید، بخار حاصل باعث می شود راحت تر پوست فلفل ها کنده شود.
  • پوست فلفل ها را گرفته و به ضخامت یک سانتیمتر خلال کنید.
  • پیاز و سیر را پوست کنده و ریز خرد کنید.
  • فلفل سبز تند را حلقه حلقه کنید.
  • در ظرفی با حرارت ملایم سیر و پیاز و فلفل تند را با روغن کمی سرخ کنید.
  • حرارت را زیاد کرده و بامیه ها را همراه نمک و ادویه کاری حدود 5 دقیقه با سیر و پیاز سرخ کنید.
  • فلفل های کباب شده را اضافه کنید.
  • پس از 5 دقیقه غذا را در ظرف سرو کنید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

پیشنهاد سرآشپزان:

  • بامیه ها هرچه ریز تر باشد بهتر است.
  • در صورت نبود ادویه کاری می توانید از فلفل سیاه استفاده کنید.
  • در صورت نبود روغن زیتون می توانید از هر نوع روغن مایع استفاده کنید.
  • استفاده از فلفل سبز تند به دلخواه است.
  • استفاده از سیر به دلخواه است.

 

سرآشپزان امیدوارند طعم تند خوراک بامیه را پسندیده و لذت ببرید.

+ نوشته شده در  Tue 29 Jul 2008ساعت   توسط سر آشپزان  |